AmaLucia

 

Amawaterways-AmaLucia-schip-rivierschip-cruiseschip

”Wanneer ze intreed in 2021”

Het zusterschip van de AmaLea en AmaKristina, de elegante AmaLucia zal een warm, uitnodigend schip zijn dat gasten voldoende ruimte biedt om te ontspannen wanneer ze intreed in 2021.

De gasten vinden hier precies wat ze nodig hebben. Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge. Op het zonnedek is een zwembad met swim-up bar aanwezig waar u kunt genieten van een heerlijke frisse duik met een verkoelend drankje.

En natuurlijk zal de voortreffelijke keuken die wordt geserveerd in het hoofdrestaurant en in het specialiteitenrestaurant The Chef’s Table aan al uw wensen aan boord van AmaLucia voldoen. Zo hebben de gasten alles wat ze nodig hebben om van hun tijd aan boord te genieten.

 

Faciliteiten 

Geniet van de vele verschillende faciliteiten aan boord van de AmaLucia.

Culinair

Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge.

  • Veel verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten


Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan