Cruise met Amawaterways

Algemene informatie

Deze prijswinnende rederij biedt prachtige riviercruises aan. Deze rederij staat bekend om haar prachtig ingerichte schepen. De schepen zijn innovatief en intiem, maar er is ruimte genoeg voor iedereen. De rederij zorgt voor super kwaliteit voor haar passagiers. Bij lunch en diner zijn de (huis)wijnen en bier inbegrepen. In Europa bieden ze een All-Inclusief service. Bij AmaWaterways kunt u genieten van een luxe riviercruise!

Amawaterways-riviercruises-schepen

 

Koblenz

 

 

Bestemmingen

Deze riviercruises varen niet alleen in Europa, maar ook naar Zuid-Afrika, Cambodja of Vietnam. Bij vele bestemmingen zijn de excursies voor de passagiers inbegrepen. Zo kunt u echt genieten van een onbezorgde vakantie.

Accommodatie

U verblijft in een elegant ingerichte hut. Er zijn suites met uitzicht op de rivier. Ook zijn er hutten met balkon of Frans balkon. Zo kunt u genieten van het landschap dat steeds weer verandert!

Culinair

Op culinair gebied kunt u genieten aan boord van heerlijke maaltijden. Deze worden met veel zorg samengesteld voor u! Dit is de enige riviercruise aanbieder die een Chef’s Table heeft, een intiem specialiteiten restaurant.

LEADING THE WAY IN RIVER CRUISING

 

Kinderen

Kinderen vanaf 4 jaar mogen mee aan boord van de schepen, maar er zijn geen kinderfaciliteiten aanwezig. Er wordt geen extra bed gerekend voor kinderen.

Voor cruises naar Afrika geldt een minimum leeftijd van 12 jaar.

Activiteiten & Entertainment

Aan boord kunt u genieten van heerlijke massages of in vorm blijven in de fitnessruimtes. Bij sommige schepen kunt u een heerlijke duik nemen in het zwembad of genieten van een cocktail aan het zonneterras.

Het entertainment wordt vaak afgestemd op de bestemming waar u bent. Zo kunt u genieten van Beierse muziek of een lokaal kwartet. U kunt elke avond genieten van het entertainment aan boord.

AmaWaterways biedt vele thema cruises aan zoals: Kerstcruise, wijncruise en golfcruises.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan