AIDAbella

Cruiseschip-AIDAluna-AIDA Cruises-Sport Deck

Ongedwongen, met een fijne sfeer aan boord

Het cruiseschip AIDAbella heeft een andere sfeer dan het gemiddelde cruiseschip. Wat het precies is, daar is moeilijk de hand op te leggen. Het is een combinatie van de ongedwongen sfeer en de losse stijl die Nederlanders zo vaak aanspreekt.

De hutten zijn van alle gemakken voorzien. Er is de keus uit binnen- buiten en balkonthutten. Ook zijn er diverse suites aanwezig. Op de balkonhutten heeft u een eigen hangmat waar u heerlijk kunt vertoeven!

Culinair

Er zijn maar liefst 8 verschillende restaurants waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. Hiervan zijn 4 buffetrestaurants, 1 specialiteiten restaurants de Almhutte, de heerlijke keuken vanuit het Alpen gebied. Er zijn 3 A la Carte restaurants (tegen bijbetaling), Buffalo Steakhouse, Rossini of de beste Japanse snacks in de Sushibar!

 

Cruiseschip-AIDAbella-AIDA-Restaurant

Entertainment

Maar liefst 3000 m² groot is het Theatrium. Dit bruisende middelpunt van het cruiseschip AIDAbella zal de rode draad van uw cruisevakantie zijn. Hier gebeurt het: mooie shows, gezellige pubs, leuke winkels. Over 3 dekken verdeeld is er voor iedereen wat te doen.

De reizigers op de AIDAbella die van sport houden zijn aangemonsterd op het juiste cruiseschip. er is een keur van fitness- en sportmogelijkheden. Het Wellness Centrum is prachtig. Op maar liefst 2000 m² treft u vele behandelkamers, sauna’s, jacuzzi’s en thermale baden.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan