Cruise met A-ROSA

Algemene informatie

Voor een ALL-inclusief riviercruise moet u bij A-Rosa zijn. Aan boord zijn er voor de passagiers vele faciliteiten en activiteiten. Op meerdere schepen is er een zwembad of whirlpool te vinden. Het zonnedek is uitgerust met stoelen en ligstoelen zodat u optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving. Daarnaast kunt u op sommige schepen schaken, shuffleboarden en putten op de putting green. Ook zijn de meeste schepen uitgerust met een Sauna, Fitnesscentrum en op sommige schepen een Finse Sauna.

Er is op alle schepen een grote lounge aanwezig. Hier word informatie gegeven over de verschillende bestemmingen, wordt er koek en koffie geserveerd en ‘s-avonds zijn er thema avonden. Van ABBA tot Duitse slager avonden, het is allemaal mogelijk bij A-Rosa.

arosa-cruise-differently

Gaat u op reis met kinderen? Dan is dit een geschikte rederij! Er is geen groot entertainment, maar ze kunnen zich prima vermaken. Op sommige geselecteerde afvaarten is er wel een team aan boord speciaal voor de kinderen! Er zijn dan verschillende activiteiten mogelijk. Natuurlijk wordt er met de kinderen rekening gehouden in het restaurant!

Schepen

A-Rosa heeft 11 schepen met een elegant interieur evenals de accommodaties. Elk schip heeft zo haar eigen vaargebied:

Riviercruise-Rijn-Koblenz-Stamdbeeld-Paard

Bestemmingen

Wilt u de rivieren van Europa ontdekken? Dan ben u bij A-Rosa aan het goede adres! Ze bieden cruises aan over de rivieren van de Rijn, Donau, Moezel, Rhône en Saône.

Er zijn verschillende excursies mogelijk die worden aangeboden door de rederij, maar u kunt ook zelf aan wal zonder excursie. Aan boord zijn eventuele fietsen die u kunt huren. Hier gaat u met een gids op pad en leert u meer over de omgeving. Zo kunt u Europa ontdekken op een actieve manier.

Accommodatie

De hutten zijn voorzien van alle gemakken. U heeft de keuze uit buitenhutten met raam of Frans-Balkon en een eigen badkamer.

Culinair

Aan boord van A-Rosa kunt u genieten van verschillende buffetten. Zowel ontbijt, lunch en diner! Ook zijn alle drankjes inbegrepen als u gebruik maakt van het Premium All-Inclusief concept. U kunt genieten van heerlijke koffie, cocktails, bieren en wijnen.

Daarnaast heeft A-Rosa ook het Basic tarief. In dit tarief zit de cruise en het ontbijt. Daarnaast zijn de drankjes en andere maaltijden niet inbegrepen. Mocht u toch gebruik willen maken van de andere maaltijden en drankjes dan kan dit aan boord ook nog afnemen.

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan