Kerstcruise: eens wat anders dit jaar!

Denkt u erover een kerstcruise te boeken of heeft u al geboekt? Bereidt u zich dan maar voor op een fantastische cruise. De meeste rederijen besteden namelijk veel aandacht aan de feestdagen. Dit varieert van de aankleding en versiering van het cruiseschip tot speciale menu’s en festiviteiten aan boord.

Weg met Kerst

Steeds meer mensen gaan weg met Kerst. Geen verplichte etentjes met familieleden, geen eindeloze tripjes naar de supermarkt en geen gedoe met kadootjes onder de boom. Bent u nog op zoek naar de ideale bestemming voor uw kerstvakantie? Kijk dan eens naar onze cruises!

Kerstmis aan boord van een cruiseschip

In de meeste landen is het gebruikelijk om kerstavond en Eerste Kerstdag te vieren (in plaats van Eerste en Tweede Kerstdag zoals in Nederland). Zo ook op de meeste cruiseschepen. Veel rederijen bieden een speciaal kerstmenu aan op Eerste Kerstdag en verwachten dat u netjes gekleed naar het diner komt.

Benieuwd wat u op een formele avond het best kunt aantrekken? Lees dan: “Welke kleding draag ik ’s avonds tijdens een cruise?

Aan boord van veel cruiseschepen worden in het theater of atrium samen kerstliedjes gezongen en de muziek wordt aangepast aan Kerstmis. “Driving home for Christmas…”

Oud & nieuw vieren tijdens uw cruise

Aftellen naar het nieuwe jaar tijdens een cruise vakantie doet u samen op het dek, midden op zee! Bij een aantal rederijen, zoals Carnival Cruise Line, worden er glazen champagne uitgedeeld en wordt er tot in de late uurtjes gefeest op het dek.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u op oudjaarsdag arriveert in een haven en daar blijft tot het nieuwe jaar. Dan kunt u ook nog genieten van het vuurwerk!

Kerstcruise boeken!

Wat dacht u van een 8-daagse cruise naar Dubai vanaf 22 december? Of vertrek op 31 december vanuit Florida met de MS Rotterdam (Holland America Line) voor een Caribbean cruise! Bekijk snel alle cruise aanbiedingen!

Boek nu een van onze kerstcruises en vier Kerstmis en/of nieuwjaar op het water. Geniet van de extra festiviteiten, bijzonder eten en heerlijke luxe! Wilt u meer weten? Laat u adviseren door onze cruise experts via telefoonnummer 088 – 501 8 501 of stuur ons een mailtje via info@captaincruise.nl.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan