Vriendinnen cruise: ontspannen, fun en veel gezelligheid!

Op zoek naar een leuke trip met vriendinnen? Waarbij u veel kunt zien maar ook heerlijk kunt ontspannen? Waarbij u heerlijk verzorgd wordt en zich nergens druk over hoeft te maken? Waar uw bed iedere dag wordt opgemaakt, uw badkamer wordt schoongemaakt en u heerlijk wordt bediend? Waar u iedere dag een andere bestemming aan doet zonder daar zelf moeite voor te doen? Waar u gezellig met uw vriendinnen door de stad slentert? En daarna bij het zwembad geniet van een heerlijke cocktail? Tja, we zijn misschien een klein beetje bevooroordeeld, maar cruisen is toch echt de ideale trip om samen met vriendinnen te ondernemen!

AIDA Cruises: niets moet, alles mag

Wat doen vriendinnen op cruise? Lekker bijkletsen over van alles en nog wat, terwijl ze van de spa genieten. Of zich samen even in het zweet werken tijdens een spinningles, of juist ontspannen tijdens de yogales.

De ideale cruiseline voor een vriendinnen cruise is AIDA Cruises. Een zeer fijne Duitse rederij waarbij alles tot in de puntjes is geregeld, dus alle zorg is u uit handen genomen. De heerlijk, ongedwongen, gezellige sfeer aan boord brengt u gelijk in vakantiestemming.

Op de fiets met vriendinnen

Stap met uw vriendinnen op een AIDA fiets en volg de fietsgids naar de mooiste plaatsen aan wal. Ga terug aan boord lekker even zwemmen en zonnen in de Beachclub. Daarna zal het weer moeilijk kiezen zijn tussen al die verrukkelijke restaurants. De ene avond gezellig tapas eten, de andere dag naar de Italiaan, of culinair geniet bij de French Kiss.

De keuze is breed. In het Theatrium schuift u allen aan voor de prachtige shows, en bezoekt daarna één van de bars om naar live muziek te luisteren en natuurlijk samen nog even de voetjes van de vloer in de disco.

Citytrip of cruise?

Kortom, alles mag, maar niets moet, dat is cruisen met AIDA Cruises. Cruise met uw vriendinnen en ga eilandhoppen tijdens een Canarische Eilanden cruise met de AIDAPrima.

U cruist op basis van semi all-inclusive: uw fooien zijn inclusief evenals de tafeldranken bij de buffetmaaltijden. Dus begin alvast maar met plannen samen met uw vriendinnen. Want wat u misschien normaliter besteedt aan een citytrip, daarvan kunt u nu een hele week van cruisen – inclusief de verrukkelijke maaltijden, shows en alle faciliteiten. Meer informatie? Bel met de cruisespecialisten van Captain Cruise via 088-5018501.Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan