Sun Princess

 

Sun Princess, het grootste schip uit de vloot

Sun is het derde schip dat de naam Sun Princess draagt. Eerder voer het eerste schip met deze naam van 1974 tot 1988 en het tweede schip voer van 1995 tot 2020. Vanaf 2024 mag de nieuwe Sun Princess dit stokje van haar voorgangers overnemen. De Sun Princess is het eerste schip in de vloot van Princess dat wordt aangedreven door de duurzame brandstof LNG. Sun Princess biedt meer dan 29 bars en restaurants.

Aan boord van de 345 meter lange Sun kunnen 4300 passagiers. De 2150 hutten zijn verdeeld over 17 dekken in verschillende categorieën.  Het schip heeft de meeste balkonhutten van alle Princess schepen. Sun heeft maar liefst 1500 balkons.

Faciliteiten aan boord van Sun Princess

De Sun Princess biedt voor ieder wat wils aan boord en u hoeft zich niet te vervelen. De Piazza verbindt u met de wereld met dynamische uitzichten en innovatieve ervaringen. Geniet van uitzicht op de oceaan in alle richtingen. The Dome is geïnspireerd door de terrassen van Santorini. Dit is een overdekt dek met meerdere niveau’s, het dak bestaat compleet uit glas. Overdag vindt u hier een zwembad en ’s avonds wordt dit omgetoverd tot podium en transformeert the Dome in een entertainment locatie.

Culinair genieten aan boord van Sun Princess

De Sun Princess beschikt over meer dan 29 bars en restaurants aan boord. Met Dine my way kunt u kiezen waar, wanneer en hoe u wilt dineren. Met OceanNow kunt u eten laten bezorgen waar u wilt, dineren op uw eigen balkon ook dit is gewoon mogelijk. In de restaurants wordt het beste eten geserveerd van lokale producten. Van Verse Italiaanse pasta tot overheerlijke burgers en sushi, Sun Princess biedt het allemaal!

 

 

Entertainment aan boord van Sun Princess

Aan boord van de Sun Princess is er genoeg te beleven. Princess cruises beschikt over wereld klasse entertainment. Iedere avond worden er verschillende shows opgevoerd in het theater. Van rock opera tot Magic shows. Geniet van het spelletje deal or no deal of kijk naar the voice of the ocean. Bij het buitenzwembad worden ’s avonds films gedraaid op een groot scherm. Geniet samen onder de sterren! Bij Princess kunt u ook verschillende feestdagen vieren tijdens een cruise, van kerstmis tot Halloween.

 

 Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan