NickoSPIRIT

 

Nicko-Ms-Spirit-riviercruise-schip-omgeving

“Gun jezelf een geweldig gevoel en cruise mee op de NickoSPIRIT”

Wilt u een schip met een nieuw aan-boord concept en een innovatief ontwerp? Welkom aan boord op onze NickoSPIRIT. De sfeer aan boord is gezellig, vriendelijk en warm. Of u nu wilt genieten van een rustig momentje, een boek wil lezen, de sauna in wilt duiken of thema avonden wilt bijwonen dit kan allemaal. De dresscode is over het algemeen casual alleen bij het diner vraagt de bemanning of u netter gekleed aan tafel wilt schuiven. De NickoSPIRIT vaart over de Rijn, Main en de Moezel. Waar u verschillende landen doorkruist zoals Duitsland, Luxemburg , Nederland en België. Ontdek het Belgische wijndorpje Alken en loop langs de historische stadsmuur, de Michaelkapel of neem deel aan een wijnproeverij.

Faciliteiten

Aan boord van de MS NickoSPIRIT vindt u een panorama lounge een bar met grote veranda en super veel heerlijke plekjes waar u kunt genieten in een ligstoel met een drankje in uw hand. Kies een boek uit in onze bibliotheek of schakel naar de ontspanningsmodus in de sauna. Wilt u toch liever iets actiever doen? Duik dan snel de fitnessruimte in. U hoeft zich ook zeker niet te vervelen want er is genoeg entertainment, de dagen zijn namelijk gevuld met muziek, folklore en dans, een bingo, thema avonden en zelfs live muziek (Hangt af van het programma-). Het actuele entertainment-dagprogramma ontvangt u aan boord.

 

 

Nicko-NickoSpirit-riviercruise-panoramasalon-3

Culinair

Op de MS NickoSPIRIT kunt u 3 restaurants vinden met gevarieerde culinaire hoogstandjes. Ook kunt u genieten van een groot aanbod drankjes welke u kunt halen bij de bar.  Begin s’  ochtends de dag met een uitgebreid en luxe ontbijtbuffet. ’s Middags en ’s avonds worden de zeer goede verzorgde maaltijden in één zitting aan tafel geserveerd. Een aantal keer per week kun je genieten van een themabuffet of –diner.

  • The Garden & Veranda Restaurant
  • Nicko Spirit Restaurant
  • Nicko Spirit Panorama Salon


Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan