Perfecte winterbestemming: Canarische Eilanden

Kan de Elfstedentocht u wel gestolen worden? Houdt u niet van kou, sneeuw en gladheid? Dan hebben wij de perfecte winterbestemming voor u! Ga eilandhoppen tijdens een Canarische Eilanden cruise.

De Canarische Eilanden zijn ideaal om te bezoeken tijdens de in Nederland koude wintermaanden. Er zijn verschillende rederijen die cruises naar de Canarische Eilanden aanbieden.

AIDA Cruises biedt 8-daagse cruises aan waarbij onder andere Las Palmas, de haven van Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife worden bezocht. Celebrity Cruises biedt Middellandse Zee cruises aan waarbij ook de eilanden Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote worden bezocht.

Heeft u zin in een langere cruisevakantie? Boek dan een transatlantische cruise! Costa Cruises biedt 21-daagse reizen aan naar Brazilië met als vertrekpunt Marseille. Tijdens de reis bezoekt u onder andere Italië, Spanje, Lanzarote en Gran Canaria. Na uw bezoek aan de Canarische Eilanden bent u een aantal dagen op zee om de oversteek naar Zuid-Amerika te maken.

De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan, ter hoogte van Marokko en bestaan uit zeven grote en zes kleinere eilanden. In de winter ligt de gemiddelde maximumtemperatuur tussen de 17 en 20 graden Celsius.

Hoogste uitkijkpunt op Tenerife

Het grootste eiland van de Canarische Eilanden is Tenerife. Houdt u van wandelen? Bezoek dan Tenerife en ontdek naaldbossen, lavarotsen en sfeervolle dorpjes. Geniet van het waanzinnige uitzicht vanaf de slapende vulkaan de Teide, met 4.000 meter de hoogste berg van Spanje.

Ook voor watersportliefhebbers is Tenerife (in de zomer) ideaal. U kunt er onder andere duiken, snorkelen en (wind)surfen.

Golfen op Gran Canaria

Gran Canaria telt maar liefst acht golfbanen! Captain Cruise biedt speciale golfcruises aan. De verschillende golfterreinen liggen op steenworp afstand van elkaar en zijn het hele jaar door te bezoeken.

Ook op Gran Canaria kunnen wandelaars en natuurliefhebbers hun hart ophalen. Bezoek een van de vele plantages, boomgaarden of stranden.

Vulkanisch landschap op Lanzarote

Lanzarote is door het vulkanisch landschap een zeer bijzonder eiland. Er zijn maar liefst driehonderd vulkanen. Een groot deel van het eiland bestaat uit vulkanische grond en gesteente, zoals ook in het nationaal park Timanfaya. Daar lijkt het haast alsof u door een maanlandschap loopt.

Wanneer gaan we?

De Canarische Eilanden is de perfecte winterzonbestemming voor mensen die graag in Europa blijven. Het is slechts vier tot viereneenhalf uur vliegen. De enige vraag die wij nog kunnen stellen is: Wanneer gaan we?!

Heeft u hulp nodig bij het boeken van een Canarische Eilanden cruise? Neem contact op met onze cruisespecialisten via info@captaincruise.nl of via 088 – 501 8 501.

E-book Cruise handboek

Download nu gratis het Cruise handboek en ga goed voorbereid op reis!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan