MSC Yacht Club: een schip in een schip

Houd je ook van meer exclusiviteit en privacy terwijl je de wereld over vaart met een cruiseschip? Italiaanse cruise rederij MSC cruises heeft speciaal daarvoor een nieuw concept bedacht, namelijk de MSC Yacht Club. Deze exclusieve club is te vinden op de MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Divina en MSC Preziosa, en biedt leden alle luxe, privacy en persoonlijke service die je maar kunt wensen. In 2017 zal de MSC Yacht Club verder uitgebreid worden naar twee nieuwe schepen. Wat kun je allemaal verwachten als lid van de MSC Yacht Club? Captain Cruise zet het voor je op een rij.

Waar is de MSC Yacht Club te vinden?

De MSC Yacht Club vind je op het voordek van de vlaggenschepen van MSC Cruises. De club straalt exclusiviteit uit en is voorzien van een eigen conciërge- en butler-service die 24 uur per dag beschikbaar zijn. Alles is zo ontworpen zodat je je in een oase van rust bevindt. De privacy die de MSC Yacht Club biedt geeft dan ook de indruk dat je je op een apart schip binnen het massale cruiseschip bevindt.

Zonder je af in de speciale ruimtes

Als lid van de MSC Yacht Club kun je genieten van alle comfort je je maar kunt wensen. In plaats van aan een druk zwembad liggen of met andere passagiers in de rij staan voor het inchecken kun je gebruik maken van speciale ruimtes voor MSC Yacht Club Members. Zo is er bijvoorbeeld een Top Sail Lounge, waar je in alle rust kunt genieten van spectaculaire uitzichten. Ook is er een exclusieve selectie aan hapjes en drankjes, high tea, desserts en, voor degenen die het laat willen maken, midnight snacks.

Daarnaast kun je het doorgaans drukke zwembad vermijden door gebruik te maken van het privé zwembad op het One Pool Deck. Spring daarna lekker in het bubbelbad en bestel er een drankje aan de bar. Wil je gaan dineren? Dan staat je een gastronomische ervaring op hoog niveau te wachten. Het exclusieve MSC Yacht Club restaurant verzorgt namelijk alleen de allerbeste, eersteklas menu’s. Als laatste kun je je ook nog heerlijk in de watten laten leggen in de MSC Aurea Spa waar je onbeperkt toegang hebt tot de sauna en het stoombad.

Je zou bijna vergeten dat je op zee zit

Naast speciale ruimtes zijn er ook veel luxe faciliteiten op de MSC Yacht Club te vinden. Tegen betaling heb je namelijk toegang tot draadloos internet, je slaapt op ergonomische Myform Memory matrassen en als je zin hebt in iets lekkers haal je dat gewoon uit de volledig gevulde gratis mini-bar. Zo zou je tijdens je cruise vakantie bijna vergeten dat je op zee zit!Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan