Een bezoekje aan de luxe Crystal Symphony

En weer lag daar een parel van een cruiseschip aan de kade van de Passenger Terminal Amsterdam. Dit keer het ultra-luxe cruiseschip Crystal Symphony, waar ik, cruisespecialist Hetty Kruithof, natuurlijk graag een kijkje aan boord nam. We konden met onze groep al snel inchecken, en waren daardoor in een rap tempo aan boord. Daar kregen we eerst een presentatie over de rederij Crystal Cruises en alle vernieuwingen, die op stapel staan. Vanaf 2022 worden er maar liefst drie nieuwe schepen toegevoegd aan de vloot. Ook gaat de Crystal Symphony in droogdok vanaf 19 september, want het Waterside restaurant (wat nu al prachtig is ingericht) wordt verkleind en hierdoor komt er ruimte voor drie nieuwe restaurants bij. Tevens worden er een aantal suites samengevoegd tot nog grotere, ruimere suites. Hierdoor zal het aantal passagiers verminderd worden van 900 naar 848.
Na de presentatie werden we in kleinere groepen verdeeld en kregen we een rondleiding van een zeer enthousiaste muzikant, die al jaren aan boord werkt. Hij vertelde dat de sfeer onder het personeel aan boord zo goed, dat het voelt als 1 grote familie, en dat was ook wel te merken tijdens de rondleiding. Hij kreeg veel leuke reacties onderweg van zijn collega’s. We liepen door stijlvolle lounges, de prachtige spa, de fitnessruimte, en door naar buiten naar het zwembad met voldoende ruimte voor iedereen.
Het was zo rustgevend aan boord met de ruime gangen, prachtige kleuren en kunst aan boord. Dit geeft de passagiers echt een heerlijke verwen​gevoel. Na de rondleiding werden we uitgenodigd voor een​ zeer smakelijke lunch in de sfeervolle Crystal Dining room.
Tijdens de verbouwing van de Crystal Symphony wordt er een uitgebreid WIFI systeem aangelegd en kunnen de passagiers dit kosteloos gebruiken. Dat is natuurlijk geen verrassing, want bij Crystal Cruises is alles inclusief van butlerservice tot de excursies aan toe. Diverse exclusieve wijnen, champagne, cocktails en niet te vergeten de fooien – het is allemaal inbegrepen. Voor de specialiteiten restaurant betaalt men natuurlijk ook geen toeslag. Mocht u meer willen weten over de Crystal Cruises, laat het ons weten, dan informeren wij u graag! Bel: 088-5018501 of mail: info@captaincruise.nl.


Regelmatig het laatste cruisenieuws in uw mailbox

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig boeiende cruise informatie.


Meld je aan